2 mei Startbijeenkomst Marktplaats Energieneutrale Kantoorrenovatie©
29 maart 2013
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Datum: donderdag 2 mei 2013
Lokatie: De Observant | Stadhuisplein 7 | Amersfoort | 033-4451654 Zaal de Schutter
Tijdstip:  inloop 12.30 uur
Officiële programma: 13.00-17.00 uur

29 maart 2013 – Bij de Marktplaats Energieneutrale Kantoorrenovatie© hebben zich ruim 70 deelnemers aangemeld om samen te ontdekken hoe de vraag en het aanbod beter op elkaar afgestemd kunnen worden.

De deelnemers vormen een interessante mix van uiteenlopende partijen met expertise op verschillende gebieden. Met als centrale vraag hoe huisvesting in transitie naar energieneutraal gebracht kan worden. Het betreft partijen die zelf een vraag willen formuleren, partijen die ondersteuning en adviezen kunnen geven en partijen die met hun ervaring en expertise een bijdrage leveren aan het ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van de gevraagde prestaties. Een groep met veel kennis en met veel energie.

Door alle aanwezige kennis en ervaring is er veel te leren en te ontdekken. Daarvoor organiseert Energiesprong op 2 mei as. de startbijeenkomst Marktplaats Energieneutrale Kantoorrenovatie©. Deze bijeenkomst staat voornamelijk in het teken staan van ontdekken en kennismaken. Kennismaken met elkaar en ontdekken welke nieuwe synergie er kan ontstaan wanneer we de huisvestingsvraagstukken anders benaderen.

De bijeenkomst is bedoeld voor deelnemers aan de Marktplaats Energieneutrale Kantoorrenovatie© en vindt plaats op donderdag 2 mei 2013 in  De Observant | Stadhuisplein 7 | Amersfoort | 033-4451654 Zaal de Schutter. Binnenlopen kan vanaf 12.30 uur, waarna het programma om 13.00 begint. Het programma heeft een informeel karakter en we sluiten rond 17.00 uur af met een hapje en een drankje. Als u nog niet ingeschreven bent voor de Marktplaats Energieneutrale Kantoorrenovatie© kunt dat hier doen als u eigenaar of gebruiker bent en via dit formulier als u maker bent.