8 maart EETcafé in Den Bosch
10 februari 2017
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

8 maart is er weer het volgende EETcafé. Kom jij ook?

EETcafé


Het EETcafé is dé ontmoetingsplaats voor bouw- en vastgoedprofessionals en wordt georganiseerd door Kantoor vol Energie. Met elkaar werken wij aan de transitie naar energieneutrale kantoorrenovaties. Tijdens dit informele en inspirerende EETcafé staat VRAAG zoekt AANBOD centraal. Wij nemen je mee in de nieuwste ontwikkelingen die een bijdrage leveren aan een Kantoor vol Energie!

Kantoor vol Energie

Een Kantoor vol Energie (KvE), inmiddels een begrip, is een kantoor dat gezond, comfortabel en energieneutraal is. Geen kostenpost, maar een bedrijfsmiddel. Het zorgt ervoor dat mensen die er werken, productief en vitaal blijven. Daarnaast voldoet het aan de moderne behoeften en voorwaarden en heeft het geen energierekening. Een KvE is in alle opzichten een toekomstbestendige belegging en een verantwoorde werkomgeving overstijgt de kosten. Kantoren vol Energie zijn de kantoren van de toekomst.

Programma

We zijn te gast in Den Bosch! In deze mooie stad gebeurt heel veel! Sinds dit jaar is de gemeente Den Bosch gestart met Gebouw Vol Energie. Met Gebouw vol Energie werken bedrijven en gebouweigenaren samen om te komen tot energieneutrale kantoor renovaties. Vandaag vindt de officiële aftrap plaats door niemand minder dan Wethouder Jan Hoskam (portefeuille Economie, Duurzaamheid en Financiën). Hij zal zijn visie delen over hoe de gemeente zelf het voorbeeld wil zijn voor alle vastgoedeigenaren in het energieneutraal maken van bestaand vastgoed in de stad.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg… Dus zonder het stellen van die andere VRAAG komt er ook geen innovatief AANBOD. We kunnen nu al melden dat Aukje Kuijpers (Vrz. Directieteam Kuijpers Installaties) haar ambitie én visie wil delen als aanloop naar de VRAAG-definitie in de opgave voor het energieneutraal maken van twee eigen kantoren. Als antwoord zullen twee coalities Vitale Kantoren & RE-Fit, hun visie, inzichten, concept én aanpak  delen over hoe je een passend AANBOD kan gaan bieden op die andere VRAAG.

Waar

Ook dit keer weer een unieke locatie! Jij bent van harte welkom op 8 maart van 16.00 tot 20.00 uur bij de Afvalstoffendienst (Titaniumlaan 1, Den Bosch). Meld je nu hier aan. Wij zien jou graag onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes, om met elkaar in dialoog te gaan. Tot dan!

* beiden coalities hebben deelgenomen aan de Masterclass ‘de Nieuwe Norm’ van Kantoor vol Energie. Vitale Kantoren bestaat uit de volgende partijen : Kernwaarde Groen, Liong Lie Architecten, bouwbedrijf van der Spek, Dubourgraaf, Dynamic Spaces,   Enrichers, Digna de Bruin Advocaten. De coalitie RE-FIT bestaat uit:  Heijmans Utiliteit, Ector Hoogstad Architecten, Sweegers en de Bruijn

 

Het EETcafé heeft inmiddels plaatsgevonden, lees het verslag hier