Save the date: EETcafé 19 september
13 augustus 2017
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Op dinsdag 19 september staat er weer een EETcafé op het programma. Deze wordt gehouden in het nieuwe Amsterdamse onderkomen van RHDHV in ‘Contact Amsterdam’.  Behalve het verhaal van RHDHV over proces, inzichten en aanbesteden op basis van ambities, staat er ook een dialoogsessie met vier aansprekende experts op het programma.  Het EETcafé begint om 16:00 (inloop 15.30 uur). RHDHV/ Contact Amsterdam is te vinden aan de Contactweg 47 in Amsterdam. Het volledige programma vind je onder het aanmeldformulier.

 

Meld je nu aan!

Voornaam*

Achternaam*

Organisatie*

E-mail*

 

Programma

16:00 – 16:10 Welkom door Ellis ten Dam van Royal HaskoningDHV

16:10 – 16:30 Royal HaskoningDHV | Martine Verhoeven
Kantoor vol Energie heeft Royal HaskoningDHV begeleid bij het formuleren van de uitvraag en ervoor gezorgd dat men de hoge ambities is blijven vasthouden. Martine Verhoeven is betrokken geweest vanaf het initiële moment en deelt haar ervaringen HOE zij intern de handen op elkaar heeft gekregen en hoe ze nu terugkijkt op een in eerste instantie onbekende aanpak die Kantoor vol Energie voorstelde. Martine heeft inmiddels iedereen overtuigd: “Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg!”

16:30 – 16:50 Rijksvastgoedbedrijf | Roger Mol
Ook voor het Rijksvastgoedbedrijf geldt dat de transitie naar energieneutraal veel vergt van mensen en van de organisatie. De relaties met andere vormen van samenwerking, dingen anders doen en de ‘pains & gains’ die dat oplevert, zijn niet ondergeschikt aan de technische opgave. Natuurlijk staan daarbij de pilotprojecten van het Rijksvastgoedbedrijf – die zij uitvoeren binnen Kantoor vol Energie – centraal en willen we graag laten zien dat het voor het Rijksvastgoedbedrijf een serieuze aangelegenheid is.

16:50 – 17:20 Forumdialoog | HOE samen verder?
Op het podium: Ellis ten Dam | Corenet, Wouter Oosting | CBRE, Eelco Ouwerkerk | Kantoor vol Energie
Duurzaam en toekomstbestendig vastgoed en een gezonde werkomgeving zijn trending topics in de vastgoedwereld. Beleidsmaatregelen en ambities vinden hun weg in goede voorbeelden, verzamelingen van feiten en systemen, waarvoor Kantoor vol Energie De Nieuwe Norm heeft gelanceerd. De markt heeft behoefte aan een breder palet om de duurzaamheid van vastgoed te objectiveren in systemen zoals BREEAM. En inmiddels gaat het bij vastgoed niet meer om slechts de stenen, maar staat de mens steeds meer centraal en heeft WELL zijn intrede gedaan om de prestaties van het vastgoed op het gebied van welzijn van de eindgebruikers weer te geven.

Op het podium gaan 3 professionals die pionieren in hun eigen werkveld in debat over de opgave HOE we hier één aansprekende en uitvoerbare propositie van kunnen maken voor zowel de gebruikers als voor de eigenaren. Eén propositie die aantrekkelijk is voor alle stakeholders, waar we morgen mee aan de slag kunnen en leidt tot een gezonde, comfortabele en energieleverende werkomgeving! Een debat over waar we over 2 jaar willen staan.

17:25 – 18:10 | Inspiratievolle keynote door Igor Beuker
Hij is letterlijk uit de professionele voetballerij geschopt. Heeft zichtzelf getransformeerd van college drop-out naar radicale marketing visionair en serial-entrepreneur. Hij is een internationaal gevraagd spreker en hij zal deze avond de gemoederen komen opschudden. We leven in een tijd van chaos en change die ook wel wordt aangeduid als de 4de industriële revolutie. Durf jij het aan te horen wat de impact daarvan gaat zijn op de vastgoedwereld? Na zijn optreden op 19.09 is namelijk niets meer hetzelfde!

Igor Beuker Professioneel Spreker, Ondernemer & Trendwatcher
In de schijnwerpers is Igor Beuker professioneel spreker en host die met regelmaat op radio en televisie verschijnt als onafhankelijk expert op het gebied van marketing, media en innovatie.

Achter de schermen realiseerde Igor als ondernemer meerdere exits, is hij actief als marketing strateeg voor merken als Nike, Amazon, Unilever en trendwatcher voor verschillende Fortune 500s. Tijdens conferenties en op Twitter was Beuker al meerdere keren trending topic als Math Man in world of Mad Men.