EETcafé
 

Met het EETcafé faciliteert Kantoor vol Energie een inspirerende ontmoetingsplaats waar bouw- en vastgoedprofessionals samenkomen en werken aan de transitie naar energieneutrale kantoorrenovaties. 

Ook dit jaar organiseren we weer een aantal bijeenkomsten. De volgende is op 19 september.

Verslagen van eerdere EETcafés vind je hieronder:

EETcafé 19 september 2017

“Buiten de comfortzone begint het avontuur.” Deze en vele andere prikkelende uitspraken van Igor Beuker staan symbool voor het EETcafé dat plaatsvond in het nieuwe onderkomen van RoyalHaskoningDHV in Amsterdam. Lees hier het verslag.

EETcafé 8 maart 2017

“Gewoon beginnen”, aldus wethouder Jan Hoskam van de gemeente Den Bosch over de transitie naar energieneutraal. Bij de Afvalstoffendienst, waar dit EETcafé plaatsvond, is dat al gelukt: dit gebouw is energieneutraal. Meer lezen? Hier is het verslag.

EETcafé 23 november 2016

Deze laatste bijeenkomst van 2016 stond in het teken van terugkijken en vooruitzien en vond plaats in de voormalige bioscoop in het Rotterdamse Groothandelsgebouw. Het verslag vind je hier.

EETcafé 29 juni 2016

Inspirerend! Dat was de gezamenlijke conclusie na het EETcafé op 29 juni. Lees het verslag hier.

EETcafé 6 april 2016 

Deze keer vond het EETcafé plaats in B.Amsterdam. Lees het verslag en download de presentaties hier.

EETcafé 9 december 2015

Op woensdag 9 december vond er weer een EETcafé plaats in de Caballerofabriek in Den Haag. Vind hier het uitgebreide verslag van het EETcafé

EETcafé 29 september 2015

Op dinsdag 29 september vond er weer een EETcafé plaats. Dit keer op locatie bij Dubo Techniek. Bent u benieuwd naar de totale presentatie? Deze kunt u hier downloaden.

EETcafé 3 februari 2015

Afgelopen dinsdag vond er weer een EETcafé plaats. Fifth in Eindhoven was de locatie.
Onder humoristische begeleiding van het improvisatie cabaret MiER presenteerde het EETcafé een inspirerende avond waarin men ondervond wat het EET heeft voortgebracht en wat er de komende periode op de planning staat.

EETteam

Was u er niet bij? Dan heeft u wat gemist. Zie hier wat het volledige programma was.
Een uitgebreid verslag van de avond volgt, de foto’s hebben we al wel! 

EETcafé 4 november 2014

Vind hier het uitgebreide verslag van het EETcafé op 4 november 2014