Inspirerende kick-off Kantoor vol Energie Academie voor Gemeenten.
7 mei 2015
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Op donderdag 30 april vond in Amersfoort de kick-off plaats van een serie werksessies voor gemeenten. Vertegenwoordigers van 11 gemeenten, grotere en kleinere, met flinke duurzaamheidsambities meldden zich aan. Aan de hand van concrete voorbeelden en ervaringen uit het programma Kantoor vol Energie, kregen de deelnemers inzicht in de kansen om het eigen vastgoed en vastgoed van private partijen, naar energieneutraal te kunnen renoveren. Bewegen vanuit een ander gesprek, anders kijken, anders waarderen en hoe kun je al de waarden (opbrengsten) omzetten in een ambitieuse vraag aan de markt?

Terugkoppeling
De deelnemers gaven aan dat het een aangename, interactieve en inspirerende bijeenkomst was met een aansprekend perspectief en een concrete aanpak. De deelnemers zijn mee genomen door Woud Jansen, Kim Verschuren en Wytze Kuijper vanuit verschillende, elkaar versterkende, perspectieven van wat beweegt mensen en hoe breng je mensen in beweging op het huisvestingsvraagstuk. Met de deelnemers bereiden we ons nu voor op de serie van drie werksessies op 21 mei, 11 juni en 2 juli waar we concreet aan de slag gaan met de processen en instrumenten die binnen Kantoor vol Energie zijn ontwikkeld, aan de hand van een concrete casus uit de eigen vastgoedportefieulle.

Meedoen?
Kon u er op 30 april niet bij zijn, maar heeft u toch belangstelling voor deelname aan de 3 vervolgsessies of de volgende kick-off sessie bel of mail dan Mario Dingenouts voor de mogelijkheden en voorwaarden: 06-51351268, mario.dingenouts@kantoorvolenergie.nl