Kennismaking MVO-koplopers
8 januari 2014
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Kennismaking MVO koplopers die huisvestingsvraagstuk gaan herdefiniëren!

Energiesprong doet een oproep aan MVO bedrijven die als koplopers het vraagstuk rondom HUISVESTING willen gaan herdefiniëren. Huisvesting niet als kostenpost maar als bijdrage aan het optimaal functioneren van de onderneming. Voor optimaal functionerende medewerkers, voor de beleidsmatige toekomstvisie en uitstraling van de onderneming.

Uitgebreide informatie over de oproep leest u in oproep (pdf).

De uitvoering van het MVO- koplopersprogramma vindt plaats gedurende de periode van januari 2014 tot einde april 2014. Indicatief kan worden aangegeven dat uw bijdrage 3-4 dagdelen betreft waarbij alle MVO-koplopers bij elkaar komen om te werken aan de value case en de uitwerking van het formuleren van een nieuw huisvestingsvraagstuk aan de eigenaar/ belegger. Aanvullend kan iedere onderneming gebruik maken van ondersteuning van Energiesprong in de eigen onderneming voor het creëren van draagvlak voor het nieuwe huisvestingsvraagstuk om deze ook beleidsmatig te kunnen implementeren.

Aanmelden

De eerste MVO-koplopers hebben zich aangemeld. De koplopersgroep kan uit maximaal 10 bedrijven bestaan.
Op 13 februari 2014 wordt het Excellente Expertteam, wat de MVO-koplopers gaat ondersteunen, geselecteerd.
Als u zich wilt aanmelden als deelnemer dan kan dat tot 13 februari door een email te sturen aan wytze.kuijper@platform31.nl
Voor verdere informatie kunt u bellen met Wytze Kuijper: 06-22968568.