‘Label C is niet ambitieus genoeg’
17 mei 2018
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Dat Label C niet ambitieus genoeg is, staat voor Guus Berkhout, Fondsmanager van Triodos Vastgoedfonds, als een paal boven water. Het kan wat hem betreft ook niet snel genoeg gaan. “De verduurzaming van het vastgoed gaat met horten en stoten, maar er zit wel beweging in.”

Berkhout zegt dit in een interview in de nieuwste editie van Kantoor vol Energie Magazine. Behalve Berkhout komen ook Martin Mooij, programmamanager van het Deltaplan Duurzame Renovatie en Atto Harsta, programmamanager Kantoor vol Energie, in het magazine aan het woord. Het tweetal constateert dat juist de huidige hoeveelheid aan regels de verduurzaming vertragen. Ook missen zij een keiharde stip op de horizon: “Als je ondernemers vraagt om te innoveren, moeten ze wel weten waarnaartoe ze moeten innoveren.”

Verder onder andere in dit goedgevulde digitale nummer Wytze Kuijper van Kantoor vol Energie over de worsteling van bedrijven die hun kantoren willen verduurzamen en Ton Vissers van Avans Hogeschool die zich graag door de markt wil laten verrassen. Klik hier voor het nieuwe KvE magazine.