Masterclass De Nieuwe Norm trapt af in de Vechtclub XL in Utrecht
28 september 2016
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vier masterclasses met echte gamechangers die geloven in de Nieuwe Norm voor kantoren vol energie gaan van start. De bijeenkomsten staan bol van de innovatie en begeleiden de koplopers die straks als eerste proposities aanbieden, die aansluiten op de veranderende vraag in de vastgoedmarkt. Want steeds meer vastgoedorganisaties en opdrachtgevers besteden hun renovatieopgave(s) volgens De Nieuwe Norm aan.

Het ‘binnen’, waar de overgrote meerderheid van mensen zo’n 90% van zijn dag besteed, zal aan hogere eisen moeten gaan voldoen. Daar zorgen de maatregelen van de Nederlandse overheid, de Europese Unie én de vraag van de eindgebruiker wel voor, die zich steeds bewuster wordt van de invloed van een prettige en gezonde omgeving op zijn prestaties en welbevinden.

Masterclasses
De uitvragen die straks volgens De Nieuwe Norm getenderd worden, vragen op alle fronten een andere instelling en aanbiedingen van marktpartijen. Met de masterclasses zorgen we ervoor dat partijen voldoende voorbereid en uitgerust aan de start komen. Om samen met de markt De Nieuwe Norm vorm te geven en in Nederland te gaan uitrollen. Aan het einde van het gehele Masterclasstraject zijn de deelnemende consortia in staat om omgevingen te creëren waar mensen prettig werken en waar huisvesting onderdeel is van het primaire proces. Bij de eindpitch met potentiële opdrachtgevers presenteren zij een innovatieve renovatiepropositie voor een specifieke kantoortypologie conform ’De Nieuwe Norm’, die antwoord geeft op de vragen en onderliggende behoeften van gebruikers. Maar vooral een propositie die past binnen de businesscase en tegemoet komt aan de renovatie-uitdagingen van vastgoedeigenaren.

 

Data Masterclass De Nieuwe Norm:

MC dag 1 (12 okt) – Van Valuecase naar de Nieuwe Norm (Utrecht, Vechtclub XL)
MC dag 2 (02 nov) – Aanbesteden volgens De Nieuwe Norm = gunnen op waarde en onderscheidend vermogen
MC dag 3 (16 nov) – Het maken van een integrale waardepropositie
MC dag 4 (30 nov) – Presentatie Master Exam

Tijd: 09.30 – 16.30 uur, de overige locaties worden nog bekend gemaakt!