Masterclass De Nieuwe Norm
27 mei 2016
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Kom in polepositie bij kantoorrenovaties!

Kantoren vol Energie worden via ‘De Nieuwe Norm’ ontwikkeld, gebouwd en geëxploiteerd. Wil jij hier als eerste mee kennismaken? Op 7 september 2016 organiseert Energiesprong een introductieochtend, waarna je je kan inschrijven voor een Masterclass ‘De Nieuwe Norm’.

De gamechangers die wij zoeken zijn marktpartijen die nu tijd willen investeren in de ontwikkeling en uitrol van De Nieuwe Norm voor kantoorrenovatie. 
Veranderaars die met elkaar en de bedrijven die ze vertegenwoordigen aanbodconsortia kunnen gaan vormen die met nieuwe proposities antwoord gaan geven op de veranderde vraag van gebruikers in de vastgoedwereld.
Als consortia kun jij straks vanuit deze polepositie inschrijven op DBM opdrachten van energieneutrale, gezonde renovaties van kantoren in NL die volgens de Nieuwe Norm in de markt worden gezet.

We zoeken echte gamechangers, de innovators die straks als eerste proposities aanbieden die aansluiten op de veranderde vraag van gebruikers in de vastgoedwereld en daarvoor nu tijd willen investeren in de ontwikkeling en uitrol van de Nieuwe Norm voor kantoorrenovatie. Aan het einde van de Masterclass heb je de kennis en inzichten verworven om via ‘De Nieuwe Norm’ te gaan werken en ben je optimaal voorbereid op de integrale tenders die de komende periode op deze wijze in de markt worden gezet.

Voorafgaande, tijdens en ook na de introductieochtend op 7 september heb je de mogelijkheid om het meest geschikte consortium samen te stellen en in te schrijven voor de Masterclass die hierop volgt. Aan het einde van de Masterclasses ben jij of is jouw consortium er klaar voor om die innovatieve én onderscheidende propositie te bieden volgens De Nieuwe Norm.

Unieke kans voor GAMECHANGERS!
Ben jij die Gamechanger naar wie wij op zoek zijn? Een marktpartij of samengestelde coalitie die gelooft in De Nieuwe Norm en gelooft dat het anders kan en daar ook daadwerkelijk invulling en uitvoering aan wil geven.
Op woensdag 7 september zal tijdens de introductie Masterclass een voorproefje worden gegeven van de inhoud, de opgave en de marktpotentie. Hier zal tevens het vervolgtraject, de selectie voor de complete Masterclass tot en met de eindpitch voor opdrachtgevers worden toegelicht. Kortom, als jij in polepositie wilt komen mag je deze introductie niet missen.

Programma voor de intro Masterclass:
• Introductie van het programma Kantoor vol Energie – the Why, How and What,
* Ervaringen en leerpunten uit de pilots van Kantoor vol Energie
• Van Value Case tot positieve, energieneutrale businesscase,
• Productiviteitslabel – waarom opdrachtgevers bereid zijn meer te betalen voor gezonde kantoren,
• De Nieuwe Norm qua aanbesteden; procesinnovatie en integrale prestatiecontracten,
• Het perspectief vanuit de vraag- en de aanbodzijde,
• Hoe ziet het complete masterclass Kantoor vol Energie eruit en hoe kan ik daaraan deelnemen?

Inschrijven en kosten: De inschrijving doe je met een vrije pitch waaruit jou motivatie blijkt. Hieruit maken wij een selectie van beste voorstellen en deze partijen gaan samen met ons de Masterclass in tot en met de eindpitch voor opdrachtgevers. Aan de vorm van jou vrije pitch stellen wij geen eisen (overtuig ons van je toegevoegde waarde en dat energie steken in jou (consortium) de realisatie van de kantoor vol energie doelen versneld). Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden. Wij vragen wel een continue bezetting en inzet na acceptatie.

Masterclass ‘De Nieuwe Norm’
Aan het einde van het gehele Masterclasstraject ben je in staat om omgevingen te creëren waar mensen prettig werken en waar huisvesting onderdeel is van het primaire proces. Bij de eindpitch met potentiële opdrachtgevers presenteer jij een innovatieve renovatiepropositie voor een specifieke kantoortypologie conform ’De Nieuwe Norm’ die antwoord geeft op de vragen en onderliggende behoeften van gebruikers. Maar vooral een propositie die past binnen de businesscase en tegemoet komt aan de renovatie-uitdagingen van vastgoedeigenaren.
Om mee te doen met dit met de Masterclass De Nieuwe Norm volgt een selectie op basis van intrinsieke motivatie en realisatiekansen. De complete Masterclass beslaat 4 dagen waarbij minimaal ook nog gerekend moet worden op eenzelfde aantal dagen aan voorbereiding. De Masterclass wordt in de periode september t/m november 2016 gehouden.

 

Ben jij die gamechanger die wij zoeken en kan je niet wachten om in polepositie te komen?
Meld je dan nu aan!

De data voor het masterclass ‘De Nieuwe Norm’ van 09.30 – 16.30 (locaties worden nog bekend gemaakt):
MC dag 1 (28 sept) – Van Valuecase naar de Nieuwe Norm (Utrecht, Vechtclub XL)
MC dag 2 (12 okt) – Aanbesteden volgens De Nieuwe Norm = gunnen op waarde en onderscheidend vermogen
MC dag 3 (02 nov) – Het maken van een integrale waardepropositie
MC dag 4 (30 nov) – Presentatie Master Exam

Download hier de bijlage met meer informatie over de Masterclass.

 

Schrijf je nu in!

Voornaam*

Achternaam*

Adres*

Woonplaats*

Bedrijf*

E-mail*


Meer informatie:
Neem contact op met Atto Harsta
atto.harsta@platform31.nl
m: 06-54.22.54.80