Oproep: 6 ambassadeurs gezocht
14 maart 2014
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Kantoor vol Energie zoekt 6 Ambassadeurs.

De Ambassadeurs die Kantoor Vol Energie zoekt, gaan ervan uit dat comfortabel, productief en bovendien energieneutraal de nieuwe norm is. Ambassadeurs hebben het enthousiasme, de visie en de aanstekelijke drive om gebruikers en hun kantooreigenaar te verleiden om de aanpak van Kantoor Vol Energie in praktijk te brengen. Het team neemt de gebruiker en de eigenaar via de value case, hospitality en de nieuwe business case mee naar een performance gestuurde vraag aan de markt om zo een excellent aanbod te krijgen voor de gebruiker en de eigenaar.

De Ambassadeur nemen de juiste vertegenwoordiging van de huurder/ gebruiker mee in dit perspectief. De gevraagde vertegenwoordiger acteert binnen zijn of haar organisatie op management- of directieniveau en is bereid om de stakeholders binnen de eigen onderneming mee te nemen in de ambitie naar comfortabele, productieve en energieneutrale huisvesting als nieuwe standaard te implementeren.

Lees hier de hele oproep.

Aanmelden?

Ambassadeurs die zich hierin herkennen, kunnen zich voor 1 april aanmelden.

– vermeld de gebruiker(s) en de eigenaar en hun vertegenwoordiging;

– omschrijf het belangrijkste argument van de gebruiker(s) en eigenaar om deel te nemen;

– beschrijf summier het kantoorgebouw, de locatie, het bouwjaar en de grootte. N.B. minimaal 2.500 m2

– vermeld je team met opgave van de centrale contactpersoon, de deelnemende bedrijven en contactpersonen (naam, telefoon en e-mailadressen)

N.B. Alleen de eerste 6 aanmelders worden gehonoreerd. 

Lees de hele oproep en contactgegevens voor vragen en aanmelden hier.