Pilots

Deze kantoren worden gerenoveerd naar energieneutraal. De eigenaren en/of gebruikers van deze gebouwen zullen deze projecten binnenkort aanbesteden, waarbij een oproep wordt gedaan aan marktpartijen om in een consortium het beste aanbod te ontwikkelen. Dit gebeurt onder procesbegeleiding van Kantoor vol Energie. Ieder project heeft zijn eigen aanbestedingsvoorwaarden en voor al deze projecten is aanbesteding op kwaliteit leidend.

 

Royalhaskoning DHV Amsterdam

Een nieuw kantoor voor de vestiging van Royal HaskoningDHV in Amsterdam. De nieuwe vestiging moet duurzaam, comfortabel en vooral ook passen bij de cultuur van de organisatie.

Lees meer

Unica Geleen & Venlo

Net als het kantoor in Venlo moet ook het Unica Geleen energieneutraal worden. Het doel is helder. Een optimaal comfort en een gezond binnenklimaat voor de gebruikers.

Lees meer

Fumo Leeuwarden

De gemeente Leeuwarden heeft de ambitie om in de komende jaren haar gemeentelijke vastgoedvoorraad gefaseerd te gaan verduurzamen. Het FUMO-gebouw te Grou is hierin het eerste pilotproject waar Energieneutraliteit gaat worden gerealiseerd.

Lees meer

Tesselsschadestraat Leeuwarden

Het transformeren van het kantoor aan de Tesselschadestraat in Leeuwarden is voor
het Rijksvastgoedbedrijf echt een pilot. Het transformeren van het kantoor aan de

Lees meer

Koninklijke Bibliotheek Den Haag

De Koninklijke Bibliotheek in Den Haag gaat de komende jaren stevig op de schop. Besloten is om het gebouw te renoveren naar de huidige eisen waardoor het weer minstens 30 jaar meekan.

Lees meer