Verslag informatiemiddag Excellente Expertteams
20 januari 2014
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Donderdag 16 januari waren we bij elkaar om uitleg te geven over de oproep voor Excellente Expertteams. Een groot aantal vragen en onderwerpen passeerden de revue, zoals

  • Wat is het eindproduct dat gevraagd wordt aan het team? Nieuwe deals tussen eigenaren – gebruikers – aanbieders en alles wat daar tussenin zit moet gemaakt worden zodanig dat dit leidt tot opschaling. Het EET moet faciliterend zijn naar de markt zodat schaalgrootte ontstaat en daarmee een kanteling naar een nieuw systeem wordt bereikt.
  • Wordt het team afgerekend op het aantal deals? Nee, het moet omarmd worden en dat moet gekwantificeerd worden. Dit is onderdeel van de transitie. Belangrijk is dat je aantoont in 2014 dat het repeteerbaar is. Het gaat voor een belangrijk deel ook om de inspanning en je bent met elkaar gedreven om het resultaat te halen.
  • Als je 10 vastgoeddeals wil concretiseren is dit wel heel ambitieus? Wij kiezen de MVO partijen heel bewust omdat ze veel kantoren hebben en al voorop lopen. Als zij het omarmen dan spreid het uit na 2014. Waar zitten de krachtige partijen in de markt, deze moeten we identificeren. We gaan wel echt op zoek naar de koplopers.

Lees hier het hele verslag van de informatiemiddag voor de aangemelde Excellente Expertteams.