Wij zochten 3 procescoaches
13 maart 2014
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Inmiddels is de deadline verstreken. Lees hier het vervolg van deze oproep. 

Kantoor vol Energie zoekt drie procescoaches. Ben jij een ENTHOUSIASTE, GEDREVEN, COMMUNICATIEVE en VOLHARDENDE teamspeler? Die per 1 april 2 a 3 dagen in de week (tot uiterlijk eind 2014) ons team komt versterken? Laat het ons uiterlijk 21 maart as horen!

De feitelijke taken van de procescoach kunnen geformuleerd worden als:

  1. Het stimuleren van een sterke teamgeest (geeft kracht en vertrouwen)
  2. Het ondersteunen van een strak plan (geeft richting en houvast)
  3. Het bevorderen van perfecte uitvoering (geeft betrokkenheid)
  4. Het helpen bij een duidelijk verhaal (geeft geloof)

Voor twee programmaonderdelen zoeken we procescoaches

A. Eén procescoach voor de MVO koplopers:

Om het aanbod voor energieneutrale kantoren  te stimuleren, nodigen we de vraagzijde (de gebruikers) uit om hun huisvestingsvraag opnieuw te definiëren op basis van de toegevoegde waarde die de huisvesting biedt aan het primaire proces van de onderneming. Hierbij wordt de verandering ingezet van ‘huisvesting als kostenpost’ naar ‘huisvesting als bedrijfsmiddel’. Deze benadering wordt gevolgd door MVO-koplopers die de meerwaarde van comfortabele, productieve en bovendien energieneutrale huisvesting herkennen. De eerste 6 gemotiveerde koplopers zijn er inmiddels omdat het MVO bloed al door de aderen stroomt. Ga jij deze koplopers verder helpen? Lees hier de hele oproep, aan wie je je vragen kunt stellen en hoe je je aanmeldt.

B. Twee procescoaches voor de 6 Ambassadeurs Kantoor vol Energie:

Om het aanbod te stimuleren, nodigen we de vraagzijde (de gebruikers) uit om hun huisvestingsvraag opnieuw te definiëren op basis van de toegevoegde waarde die de huisvesting biedt aan het primaire proces van de gebruiker. Hierbij wordt de verandering ingezet van ‘huisvesting als kostenpost’ naar ‘huisvesting als bedrijfsmiddel’. Deze benadering wordt gevolgd door gebruikers die de meerwaarde van comfortabele, productieve en bovendien energieneutrale huisvesting herkennen. 6 gemotiveerde koplopers die dat willen, zijn meegebracht door 6 Ambassadeurs en hun teams. Zij werken vanuit de breedte aan het vraagstuk van de value case naar een nieuwe business case en een uitvraag aan de markt om dit werkelijk te realiseren.

Om de Ambassadeurs en hun klanten op een goede manier te kunnen ondersteunen bij zowel het interne als het externe proces en voor het organiseren en regisseren van de 4 programmadagdelen hebben wij twee procescoaches nodig die gaande het proces alle intern en extern betrokkenen mee kan nemen naar het einddoel, waarbij ook de belangen van de eigen organisaties gediend worden. De coaches begeleiden de stakeholders bij het uitvinden en borgen van nieuwe samenwerkingsvormen rondom het nieuwe huisvestingsvraagstuk van de gebruikers. Ben jij dat?

Lees hier de hele oproep, aan wie je je vragen kunt stellen en hoe je je aanmeldt.