draagarmstelling voor ordenen spullen

Als je je spullen wil ordenen, dan kun je kiezen uit allerlei stellingen voor de opslag van je spullen. Een van deze stellingen is de draagarmstelling. Deze soort stelling is ideaal voor het stallen van zwaardere en langere goederen. Denk hierbij aan constructieonderdelen, houtpakketten, profielen van buizen, gipsplaten enzovoorts. Een draagarmstelling kan natuurlijk ook gewoon op het kantoor worden gebruikt. Zo kun je je spullen geordend houden en blijft je werkplek netjes. Dan weet je aan het einde van de dag ook waar de spullen heen moeten en aan het begin van de dag waar je spullen kunt vinden.

Keuze tussen allerlei soorten draagarmstellingen

Op het vlak van draagarmstellingen heb je een paar verschillen. Voordat je een draagarmstelling gaat kopen is het aan te raden je hierover in te lezen:

  • Er zijn lichte draagarmstellingen die zijn gemaakt voor spullen en producten die lichter zijn en minder belastend zijn. Op lichte draagarmstellingen kunnen goederen dan ook met de hand geladen worden.
  • Er zijn dan ook medium draagarmstellingen. Deze zijn ook geschikt voor handmatig laden, maar wel voor zwaardere goederen.
  • De zware draagarmstelling is dan voor zware goederen en deze worden dan hierop ook mechanisch geladen.

Voordat je een draagarmstelling gaat kopen, is het dus altijd even goed te checken voor welke soort goederen en voor wat soort laden ze geschikt zijn.

Koop een speciale bandenstelling voor het opslaan van je banden

Draagarmstellingen zijn voor het stallen van producten, maar ben je op zoek naar iets om je banden op te stallen, dan moet je gaan voor een bandenstelling. Deze zijn speciaal gemaakt om banden op te stallen. Hier kun je makkelijk en snel je banden op stallen, zodat je een goed overzicht kan houden over wat je nog hebt en wat er nog bij moet komen. Ook bandenstellingen, net zoals draagarmstellingen, zijn er weer in allerlei soorten en maten.