glas en servieswerk laten bedrukken

Wil jij als horecaondernemer ervoor zorgen dat de dranken die jij schenkt ongekend lekker smaken? Dan moet je uiteraard investeren in kwalitatief goede drankjes. Maar het is vervolgens ook slim om glazen en/of servies te laten bedrukken. Drink jij een biertje uit een stijlvol glas? Dan zal dat biertje lekkerder smaken dan wanneer je het uit een lelijk glas drinkt. Het laten bedrukken van glas- en servieswerk is dan ook heel waardevol.

Mooie glazen met jouw eigen logo

Serveer jij de drankjes voor jouw gasten in unieke glazen? Dan zal de smaakbeleving van dat drankje direct verhoogd worden. Uiteraard moet het drankje in de basis lekker smaken. Serveer je een biertje van de tap? Dan moet het bier op de juiste temperatuur geserveerd worden. Bovendien is de manier waarop het biertje wordt ingeschonken belangrijk. Is dit alles in orde? Dan is de basis voor een smaakvol biertje gelegd. Maar je bent er hiermee nog niet. De smaak van het biertje wordt namelijk ook deels bepaald door de entourage. Hoe sfeervol is jouw zaak? En waarin wordt het bier geserveerd? Schenk jouw bier bij voorkeur in bedrukte bierglazen. Je verhoogt met dit professionele detail namelijk de smaakbeleving van jouw gasten.

Bedrukt servies: uniek en professioneel

Heb jij geen kroeg, maar wel een andere horecazaak? Dan kan het eveneens interessant zijn om jouw glaswerk te laten bedrukken. Je straalt hiermee namelijk professionaliteit uit. Bovendien tover je hiermee een lach op het gezicht van jouw gasten. De positieve sfeer die je hiermee creëert draagt bij aan de smaakbeleving. Naast glaswerk kan ook kop en schotels bedrukken raadzaam zijn. Serveer je vaak een kopje koffie? Of drinken veel mensen in jouw zaak thee? Zorg er dan voor dat ze deze warme dranken eveneens in stijlvol servies ontvangen. Heb je nou geen horecazaak? Maar ben je wel een ondernemer die regelmatig belangrijke zakenrelaties over de vloer heeft? Laat ook dan servies bedrukken. Je straalt hiermee extra professionaliteit uit.

Waardevolle investering voor horecaondernemers

Wanneer je een horecazaak start, denk je wellicht niet direct aan het bedrukken van glaswerk. Maar bedrukt glaswerk en bedrukt servies zijn een waardevolle investering voor iedere horecaondernemer. Zoals gezegd draagt een mooi glas bij aan de smaakbeleving van de gasten. Alleen hierom al zou het laten bedrukken van glaswerk en/of servies een goede keuze zijn. Maar er zijn nog meer positieve aspecten te benoemen. Zo werkt de bedrukking als een effectief marketingmiddel. Mensen posten tegenwoordig vaak online een foto van hun genietmomentje op het terras. Jouw mooie glazen inclusief logo worden zo verder gepromoot. Het bedrukken van glaswerk en servies is dan ook simpelweg lucratief voor horecaondernemers.