Glazen bedrukken voor je bedrijf

Er zijn heel wat verschillende manieren te bedenken om promotie te maken voor je bedrijf. Dit hoeft gelukkig niet altijd heel veel geld te kosten, integendeel! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om artikelen te laten bedrukken met je logo of een leuke boodschap. Op die manier heb je een product dat je kunt uitdelen aan relaties of klanten, of dat je op je website kunt verkopen. Het is ook leuk om weg te geven aan je personeel. Maar hoe ga je bij het bedrukken van bijvoorbeeld glazen te werk? Je regelt dit in een aantal hele simpele stappen.

Waar ga je de glazen laten bedrukken?

Er zijn heel wat bedrijven waar glazen bedrukken snel en voordelig geregeld kan worden. Zoek dan ook even online naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedrukken van glazen. Vergelijk de verschillende opties om te zien welke aanbieder het beste bij je wensen past en waar je dit het meest voordelig kunt laten doen.

Hoe moet het logo op je glazen komen te staan?

Bepaal hoe je de glazen wilt laten bedrukken. Je kunt hier kiezen om je logo of boodschap op een kant of op beide kanten van het glas te laten drukken. Een bedrukking die het hele glas omvat is natuurlijk ook altijd mogelijk. Daarbij is er keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen van het glas. Je kunt de bedrukking er zowel glanzend of mat op laten zetten.

Wat wil je eigenlijk op de glazen zetten?

Nu is de vraag wat jij op je glazen wil laten zetten die een bedrijf als Igopromo voor je gaat bedrukken. Gewoon het logo van je bedrijf? Of heb je een boodschap die je met de ontvanger wil delen? Wat je wens ook is, zorg ervoor dat je hier goed over nadenkt. Een logo of boodschap uploaden is heel eenvoudig.

Hoeveel glazen heb je nodig?

Bestel het gewenste aantal glazen met de bedrukking die je hebt gekozen. Denk er hierbij aan dat de prijs per glas lager wordt naarmate je meer glazen bestelt. Goed om te weten als je een groot aantal glazen wil gaan bestellen.

Wat ga je uiteindelijk doen met de glazen?

Je hebt nu meerdere verschillende opties met je nieuwe glazen. Gebruik de glazen bijvoorbeeld om je bedrijf te promoten. Neem ze mee naar beurzen of events, of geef ze weg aan klanten of potentiële klanten. De glazen verkopen kan natuurlijk ook.