Het Team
 

Kantoor vol Energie is een programma van Platform31 dat duurzaamheid in bedrijfshuisvesting aanjaagt. Wij stellen u graag de teamleden voor!

 
Kantoor vol Energie team
Wytze Kuijper
Wytze Kuijper
Wytze Kuijper
wytze.kuijper@kantoorvolenergie.nl
Na mijn opleiding tot bouwkundig ingenieur ben ik 15 jaar als ondernemer in de media actief geweest. Mijn bouwkundige achtergrond en creatieve werkomgeving hebben mij geleerd bijzondere verbindingen te maken en te werken aan meervoudige waardecreatie. Als onorthodox denker binnen het programma Kantoor vol Energie voer ik een ander gesprek, laat mensen anders kijken, inspireer ze en breng ze in hun kracht om het ook echt anders te gaan doen. Huisvesting als verdienmodel!
Donald van den Akker
Donald van den Akker
Donald van den Akker
Donald.vandenAkker@platform31.nl
Donald van den Akker is programmamanager van Kantoor vol Energie. Bij Platform31 is hij Senior Projectleider. Zijn lijfspreuk is ‘start slow to go fast’. “De bewustwording dat het anders moet en kan begint op stoom te raken. Daar dragen de pilots van Kantoor vol Energie aan bij. Nu beginnen we op een langzame wijze het thema te verbreden met het onderwerp circulariteit. En dat gaat straks ook een grote vlucht nemen en dus fast.”
Woud Jansen
Woud Jansen
Woud Jansen
woud@albaconcepts.nl
Woud is al jaren een fervent trekker van het thema duurzaamheid. Om nog meer duurzame impact te creëren is hij, na 10 jaar Brink Groep, vorig jaar zijn eigen bureau gestart: Alba Concepts. Alba Concepts is een jonge duurzame onderneming met de missie om de vraagstukken van vandaag en morgen op te lossen. Als projectmanager binnen Kantoor vol Energie heeft hij veel ervaring rondom ontwikkelen en managen van projecten. Het thema 'duurzaamheid' speelt hierin altijd een belangrijke rol.
Atto Harsta
Atto Harsta
Atto Harsta
atto@aldus.nl
De belangrijkste drijfveer van waaruit ik werk is het realiseren van duurzame vernieuwing in de gebouwde omgeving. Die vernieuwing is noodzakelijk om nu en in de toekomst gebieden, gebouwen en producten te realiseren die aansluiten bij de steeds sneller veranderende menselijke behoeften en die past binnen een duurzame en sociale samenleving. Een samenleving in transitie van lineair naar circulair met voor Nederland een grote opgave om met (eigen) hernieuwbare (biobased) grondstoffen verder te bouwen aan een volhoudbare samenleving.
Hans Ouwerkerk
Hans Ouwerkerk
Hans Ouwerkerk
ouwerkerk@otaweb.nl
De boodschap van Kantoor vol Energie op de juiste wijze en vooral ook op de juiste plek over het voetlicht brengen. Dat is de voornaamste taak van Hans binnen het team. Als communicatieprofessional is hij inmiddels gepokt en gemazeld. Vooral de bouw- en vastgoedwereld kent Hans op z’n duimpje. Daar wandelt hij dan ook al meer dan 22 jaar in rond. Eerst als journalist en inmiddels alweer dik 12 jaar als tekstschrijver en communicatieadviseur.
Wouter Roemaat
Wouter Roemaat
Wouter Roemaat
wouter@albaconcepts.nl
Wouter Roemaat heeft door zijn achtergrond als bouwkundige en zijn postdoctorale opleiding in management systems, de competenties proces en project te sturen op de gestelde kaders, samenwerking en op innovatieve wijze deze processen in te richten. Wouter acteert binnen projecten het liefst op het snijvlak waar opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar ontmoeten. Hoe zorg je dat deze twee partijen elkaar begrijpen, elkaar gaan vertrouwen én samen het succes maken?Sinds 2016 is Wouter partner bij Alba Concepts waar hij zich richt op bovengenoemd thema binnen geïntegreerde contracten.