Hoe KVK adres voor virtuele kantoor

Het kan om veel redenen handig zijn om een virtueel adres voor de KvK te regelen. Op die manier bescherm je in de eerste plaats je privacy. Het adres van een onderneming is immers via de website van de KvK altijd op te vragen. Een boze klant of een ander met vervelende bedoelingen kan dan zomaar ineens bij je op de stoep staan. Dat wil je natuurlijk niet hebben.

De meeste ondernemers willen privé en werk toch graag zo veel mogelijk gescheiden houden. Als je gebruik maakt van een virtueel adres blijft je privé adres privé. Dit soort adressen kun je aanvragen in grote steden als Amsterdam, Den Haag en Breda. Het is binnen een uur geregeld en de kosten zijn zeer acceptabel.

Wat moet je doen om een KvK adres te krijgen voor je bedrijf?

Wil jij ook een KvK adres voor je bedrijf? Je kunt hiervoor onder andere terecht bij DamOffice. Zij regelen adressen in Amsterdam. Op dit adres is jouw virtuele kantoor gevestigd. Het gaat om aansprekende locaties in de hoofdstad. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw bedrijf een adres krijgt in een achterstandswijk of in de Rosse Buurt. Het bedrijf DamOffice is op de locatie zelf gevestigd om aanvullende werkzaamheden te verrichten voor de bedrijven die hier hun virtuele adres hebben. Je kunt namelijk extra diensten afnemen. Dat kan via een abonnement maar ook op afroep.

Vergaderen op een representatieve locatie

Wanneer je als ondernemer vanuit huis werkt, dan is het vaak geen optie om zakenrelaties te ontvangen. Je kunt natuurlijk knus aan de keukentafel gaan zitten. Of onhandig manoeuvreren in je net iets te krappe werkkamer. Een goed alternatief is een vergaderkamer huren op dezelfde locatie waar ook jouw virtuele kantoor is gevestigd. Je ontvangt je bezoek dan in een comfortabele kamer waar je ook gebruik kunt maken van faciliteiten zoals een beamer. Ideaal om een product presentatie te geven.

Hybride werken

Thuiswerken heeft veel voordelen. Maar nadelen zijn er zeker ook. Soms wil je gewoon liever op kantoor zitten. Om te kunnen sparren met een collega. Of om geconcentreerd te kunnen werken terwijl je kinderen schoolvakantie hebben. In dat soort gevallen kun je een werkplek of werkkamer huren. Dat kan incidenteel. Maar je kunt er ook voor kiezen om zo’n werkplek bijvoorbeeld voor twee dagen per week te reserveren. Dan weet je zeker dat je op die dagen terecht kunt en in alle rust kunt doorwerken.

De kosten voor het virtuele kantoor

De kosten die je maakt voor een KvK adres en een virtueel kantoor komen uiteraard niet in de buurt van de huurkosten voor een aantal vierkante meters in een bedrijfsverzamelgebouw. Je betaalt een vaste vergoeding per maand van enkele tientallen euro’s. Het bedrag is afhankelijk van de diensten die je afneemt. Gaat het alleen om het ontvangen en doorsturen van post dan betaal je het laagste tarief. Wil je gebruik maken van een werkplek of vergaderfaciliteiten dan worden hiervoor toeslagen in rekening gebracht.