Pilots

Deze kantoren worden gerenoveerd naar energieneutraal. De eigenaren en/of gebruikers van deze gebouwen zullen deze projecten binnenkort aanbesteden, waarbij een oproep wordt gedaan aan marktpartijen om in een consortium het beste aanbod te ontwikkelen. Dit gebeurt onder procesbegeleiding van Kantoor vol Energie. Ieder project heeft zijn eigen aanbestedingsvoorwaarden en voor al deze projecten is aanbesteding op kwaliteit leidend.

 

Kantoorlocatie Kuijpers | Den Bosch

Kuijpers wil als toonaangevend technische dienstverlener met ruim 1.000 medewerkers zelf gaan ervaren hoe je je eigen kantoor energieneutraal kan gaan maken.

Lees meer

Royalhaskoning DHV Amsterdam

Een nieuw kantoor voor de vestiging van Royal HaskoningDHV in Amsterdam. De nieuwe vestiging moet duurzaam, comfortabel en vooral ook passen bij de cultuur van de organisatie.

Lees meer

Fumo Leeuwarden

De gemeente Leeuwarden heeft de ambitie om in de komende jaren haar gemeentelijke vastgoedvoorraad gefaseerd te gaan verduurzamen. Het FUMO-gebouw te Grou is hierin het eerste pilotproject waar Energieneutraliteit gaat worden gerealiseerd.

Lees meer

Tesselschadestraat Leeuwarden

De plannen om van het voormalige belastingkantoor aan de Tesselschadestraat 4 in Leeuwarden een energieneutraal gebouw te maken zijn teruggetrokken. Dit heeft te maken met een substantiƫle wijziging in de huisvestingbehoefte van het Rijk in Leeuwarden.

Lees meer

Koninklijke Bibliotheek Den Haag

De Koninklijke Bibliotheek in Den Haag gaat de komende jaren stevig op de schop. Besloten is om het gebouw te renoveren naar de huidige eisen waardoor het weer minstens 30 jaar meekan.

Lees meer