tips voor de leukste uitjes

Bij ieder bedrijf is het vaak minimaal één keer per jaar tijd voor een personeelsfeestje. De ene keer is het iets actiefs, de andere keer een feestje of een workshop. Kortom, allerlei mogelijkheden. Omdat het heel lastig kan zijn om voor een grote groep mensen iets te kunnen organiseren, hebben we een aantal tips en ideeën voor je die het eigenlijk altijd erg goed doen. Deze uitjes zijn geschikt voor zowel jong als oud, maar ook wanneer het weer tegenzit is het geen enkel probleem en kan het feest gewoon doorgaan. Dus heb jij binnenkort een bedrijfsfeest en ben je nog zoekende naar wat inspiratie, dan zijn dit zeker een aantal uitje die je in je achterhoofd moet houden.

Doe een escape room

Een escape room is heel erg populair. Een escape room is een perfecte personeelsfeest locatie is niet alleen erg leuk, maar ook heel erg leerzaam. Aangezien je met elkaar tot een oplossing dient te komen, is dit ook voor veel managers de perfecte manier om te kunnen zien welke rol iemand vertegenwoordigd in een dergelijke setting. Daarnaast is het ook gewoon erg leuk en zal je gedurende de hele tijd de grootste lol met elkaar hebben. Het is dus niet alleen ontzettend gezellig, maar ook nog eens goed voor de teambuilding.

Rondvaart door de grachten

Wat is er nu leuker dan heerlijk ontspannen met alle collega’s een rondvaart te doen door bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten. Zo kunnen jullie gezellig met elkaar kletsen en kun je genieten van al het moois wat onze hoofdstad je te bieden heeft. Dit is in combinatie met een hapje en een drankje natuurlijk de perfecte manier om een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Je kunt er zelfs nog een spelelement aan verbinden, zoals bijvoorbeeld een quiz over de omgeving in teams. Zo leer je elkaar nog beter kennen en is het ook goed voor de teambuilding. Kortom, een absolute aanrader dus. Zo kan zowel jong als oud mee.

Goed om rekening mee te houden

Wanneer jij verantwoordelijk bent voor het organiseren van een bedrijfsuitje, dan is het natuurlijk een flinke klus om iedereen tevreden te kunnen houden. Uiteraard zullen er altijd mensen zijn die iets niet zo leuk vinden. Het is daarom dus ook bijna onmogelijk om iedereen tevreden te stellen, focus je hier dus ook niet op! Wel is het goed om te kijken waar animo voor is, zodat je zeker weet dat het bij het grootste gedeelte wel in de smaak valt. Zo kun je je voorstellen, dat een middag karten bij veel oudere misschien iets minder populair is, dan wanneer je kiest voor een rondvaart door de grachten. Zorg er daarom dus altijd voor dat je een middenweg kiest, zodat iedereen er iets aan heeft.