Voordelen katoenen tasjes

Katoenen tasjes zijn ontzettend populair: misschien heb jij er ook wel een aantal in je kast liggen. Katoenen tasjes komen in allerlei verschillende kleuren en maten waardoor de tasjes voor bijna elke gelegenheid wel gebruikt kunnen worden. Dat katoenen tasjes zó populair zijn, is natuurlijk niet zonder reden. In deze blog bespreken we de 5 grootste voordelen van katoenen tasjes.

Katoenen tasjes zijn sterk

Katoenen tasjes zijn gemaakt van 100% katoen: een zachte en natuurlijke vezel. Door de dikte van het materiaal zijn de tasjes stevig en kunnen ze veel gewicht dragen. Met een katoenen tasje kun je dus je boodschappen doen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de tas scheurt.

Katoenen tasjes zijn herbruikbaar

Door het sterke materiaal van de katoenen tasjes kunnen ze makkelijk tot wel 100 keer gebruikt worden. Dit is een groot voordeel van katoenen tasjes ten opzichte van bijvoorbeeld plastic en papieren tassen. Deze gaan vaak na het eerste gebruik de prullenbak in, wat natuurlijk erg zonde is!

Katoenen tasjes zijn makkelijk te wassen

Als je de tas een aantal keer hebt gebruikt kan het natuurlijk zo zijn dat er wat vlekken op de tas zitten. Een katoenen tas is gelukkig makkelijk schoon te maken! Het beste is om de tas in een sopje met de hand te wassen. Door de tassen in de wasmachine te doen loop je namelijk het risico dat ze krimpen.

Katoenen tasjes zijn duurzaam

Doordat je de tassen vaker kunt gebruiken, zijn ze een stuk duurzamer dan bijvoorbeeld plastic tassen. Het is wel belangrijk om te weten dat ook voor katoenen tassen ontzettend veel materiaal nodig is. De tassen zijn dan ook alleen écht duurzaam als je ze vaak hergebruikt en niet elke keer een nieuwe tas gebruikt.

Katoenen tasjes zijn makkelijk te bedrukken

Katoenen tassen zijn ook perfect in te zetten als promotiemateriaal. Het materiaal is makkelijk te bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo, slogan of ander ontwerp. Mensen die jouw tas vaak opnieuw gebruiken, maken eigenlijk gewoon reclame voor jou! Bij Rotimshop.nl kun je eenvoudig en snel katoenen tassen laten bedrukken. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment katoenen tassen in verschillende kleuren en formaten. Al binnen 7 werkdagen heb je jouw bedrukte shoppers in huis!